[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Natalia Tomescu publicat la: 3/11/2011

Boutique restaurant: Chocolat

Boutique restaurant: Chocolat

Chocolat Créateur de Goût s-a reinventat. Acum este Chocolat Boutique Restaurant, world uni­que concept, un melanj între un restaurant clasic şi un boutique de inspiraţie pariziană.

Tot din lista de noutăţi fac parte şi designul, care a lăsat de-o parte stilul rustic pentru o alură mult mai elegantă şi urbană, dar şi vesela Revol, din bazalt. 

 

Am testat noul boutique restaurant într-o seară de vineri. Din motive lesne de înţeles (un Cen­tru Vechi ultra-arhi-plin), am ales boutique-ul din Dorobanţi. Şi nu ne-a părut rău (chiar dacă nici zona asta nu era chiar pe lista noastră de preferate).

 

Prima bilă albă au primit-o chelnerii bine pregătiţi şi exact cât trebuie de prietenoşi. Restul de două sute patruzeci şi nouă de bile albe s-au dus la spanacul cu unt. Apoi am ales din meniu şi un pui umplut cu brânză camembert, dar zău că spanacul a fost cea mai delicioasă chestie pe care am gustat-o în ultimii 30 de ani (şi eu am 28). Pe bună dreptate că nu-şi merita numele de side dish.

 

Ar fi trebuit să fie „cel mai principal” fel de mâncare de la Chocolat. Dar să mai omorâm din entuziasm, că ce e mult strică, vorba înţeleptului. Nu puteam pleca fără să comandăm desert. Am fost conservatoare şi m-am delectat cu aceeaşi crême brulée pe care obişnuiam să-o savurez şi în vechiul Chocolat şi care a fost cel puţin la fel de catifelată şi de aromată cum îmi aminteam. 

 

Investiţia în locaţiile din Calea Victoriei şi Radu Beller a fost în jur de 500.000 de euro. Din noiembrie, clienţii Chocolat au parte de două noi oferte: Bufet Mic Dejun şi Weekend Brunch. Din meniu: moelleux au chocolat, servit cu sorbet de zmeură, sos de ciocolată şi zmeură proaspătă, risotto di nero sepia cu caracatiţă şi sos de şampanie , un preparat uşor şi savuros, café macaron, o cafea caldă pentru un mic dejun dulce. 

 

Chocolat,

Radu Beller 13,

021.230.23.83