[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 5/06/2012

Terase de Bucureşti: Baraka

Terase de Bucureşti: Baraka

Sper ca vara asta, cu arşiţa ei nesuferită (pentru unii), să se lăţească şi peste meleagurile astea mult prea spălate de ploile cicălitoare ale lunii trecute.

Nu de alta, dar e muuult mai bine să stau cu un pahar de vodcă, sau cu un cocktail, alcoolic ori non, în faţă, la umbra binefăcătoare a terasei din Herăstrău şi să privesc la tumbele junilor pe role, pe biclă, pe skate, pe... orice. Iar dacă-mi fac suficient curaj, poate m-arunc cu picioarele înainte de pe macaraua de peste alee.

Până atunci, să dau o raită prin pahare, ajutat şi de perechea de barmani, tineri şi foarte simpatici, politicoşi şi veseli. De la el primesc binemeritata vodcă şi un cocktail bun, cu lime, vodcă şi câteva picături de... ceva, parcă, iar de la ea un cocktail fresh, cu castravete dat prin robot, printre altele.

Vă rog să mă iertaţi, dar m-am simţit atât de bine, încât am uitat să fiu atent la detalii minore, cum ar fi preţuri, ingrediente, dar pot să vă spun că m-au cucerit cei doi copaci îmbrăcaţi în dungi multicolore, muzica ritmată, dar nu asurzitoare şi discuţia instructivă cu managerul de macara aka bungee jumping. Şi chiar dacă au fost scurte reprize de ploaie capie, tot nu-mi venea să plec. Eh, dar ştiu că revin pe soare! Pe foarte curând!

 

Baraka 

Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle),
0729.167.627, 0374.010.300