[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 29/02/2012
Sash Cocktail Bar

Sash Cocktail Bar

E vizavi de spitalul Colentina, la intrarea pe strada Vasile Lascăr, la subsolul unui bloc, unde mai mereu, de destui ani, a fost un bar.

Ultima oară s-a numit Mash şi nu ştiu dacă se trăgea din mai vechiul&celebrul bar aşezat pe fostul Dimitrov, acum Ferdinand, sau dacă e vreo referinţă cinefilă. Oricum, nici nu ştiu măcar de ce am început o cronică de bar cu un spital? Vorba spunea „ori la bal, ori la spital”, dar unii înţeleg, poate, ori la BAR, ori la spital. Ca să nu zic c-ar putea fi şi la bar, şi la... Mă-ndepărtez de subiect. Care este (vorba cuiva...) cocktailul.

 

Prima întrebare pe care i-am pus-o barmanului, simpatic şi priceput, a fost dacă ştie să facă Amnezia. Ştia, avea şi o reţetă proprie, cu votcă şi absynth, pe lângă triple sec şi sambucca. A fost bun, mai tare ca de obicei, ba chiar un shot a plesnit... Am mai băut Sash Special (18 lei) – votcă, dramboille, absynth, lime şi 7up. Rezultatul e un amestec transparent-verzui şi fresh, uşor amărui şi tare, finalmente.

 

Cum afară era cam urgie, am mai picurat un shot de Sash (12 lei, curacao, votcă şi absynth), am tras cu nesaţ din pipă, m-am înfofolit şi... Şi uite că nu am spus nimic despre spaţiul propriu-zis. Nu e foarte mare, e cam scund, e curat, muzica era rezonabilă (decibelii şi playlist-ul, adică), iar meniul e în creştere. Încercaţi-l. Mai bine aici decât peste drum...  

 

Sash Cocktail Bar, Ștefan cel Mare 42, 0767.314.533; www.sash.ro