[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 4/01/2012

Nou deschis: Cocktail molecular la Orange Concept Store

Nou deschis: Cocktail molecular la Orange Concept Store

Am să fiu foarte scurt, pentru că voi dezvolta „reţetele” în next BeWhere!, unde, sper, să-l am invitat şi ghid pe domnul Tudor Alexandru, barmanul care ne-a făcut o demonstraţie de mixologie.

Bref, cuvântul ăsta înseamnă să faci cocktailuri folosind ştiinţa, tehnologia&utilajele utilizate în bucătăria moleculară. Ce vedeţi în imagini sunt Cosmopolitan, White Russian, perle de mure, altfel spus, cam ceea ce comandaţi şi promiţi în orice bar decent. Din păcate, în formele acestea le puteţi savura doar aici, la etajul magazinului de pe Calea Victoriei şi doar la cerere.

Alcoolul este prezent, dar este articulat şi modelat cu gelatină, lemn afumat şi, nu aici, cu azot lichid. Rezultatul sunt tot felul de jeleuri, colorate şi servite pe platouri, sau în pahare în care se vede... caviar creat din tot felul de fructe. Toată experienţa face 50 de lei de persoană şi e nevoie de rezervare şi de 5 doritori.

Distracţia e terminată la 21 (luni-vineri) şi la 18, sâmbăta. Şi, din păcate, e printre puţinele locuri din Bucureşti, unde puteţi fuma „decât” afară... Dar nu veţi avea timp de ţigară.