[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 4/04/2012
Happy Pub. Atmosferă veselă, studenţească.

Happy Pub. Atmosferă veselă, studenţească.

Cu siguranţă, localul îşi merită numele. Fe­ricită alegere! Aceasta este starea şi atmosfera pe care o oferă pubul. Clienţii: majoritatea studenţi, că doar e la câţiva paşi de ASE.

Gălăgie, fum, râsete isterice şi multă bere venită din toată lumea. Aşa cum îi şade bine unui pub. Dacă sunteţi puţin abătuţi sau cu moralul la pământ, alegeţi Happy Pub. Eu nu m-aş mai fi dat dusă. Discuţiile cu prietenii şi berea dulceagă reuşesc să împlinească o seară.În urmă cu vreo doi ani, pe lângă băuturi, în meniu erau şi câteva delicatese.

Venisem hotărâtă să aleg o salată. Însă surpriză! Patronii au scos din meniu gustările, îmi spune ospătăriţa. Mi-am amintit că am savurat de câteva ori croissantul cu unt la o cafea, dimineaţa, când era trecut la ofertă (6 lei) şi chiar am chiulit o dată de la redacţie pentru o happy pauză.

Am găsit un meniu branduit cu faţa galbenă zâmbitoare şi cu multă bere de prin toate colţurile lumii. Oferta zilei: Felsgold (7 lei), o bere nefiltrată la pahar. Am încercat şi Meteor Blanche (bere alsaciană) – 8 lei. Producătorii Belzebuth (13 lei) din Belgia se laudă că ar fi cea mai tare bere din lume – 13,5% alcool. Berea La Trappe Blond este făcută la De Koningshoeven, lângă Tilburg, una dintre cele 7 mănăstiri trappiste din lume (şi singura din Olanda) care produce bere.

De ales ar mai fi şi berea cu cireşe sau neagră, cu mult malţ, fabricată încă din Evul Mediu sau cea cu orez Tsing Tao. Din Mexic se anunţă în meniu Cortes, iar din Australia – Fosters. Ca să meargă cu berea, alegeţi nachos (cu sos) – 9 lei. Apa de foc se vinde la acelaşi preţ.

Dacă aveţi poftă de lapte cald, găsiţi la pahar – 6 lei. Cafeaua cu cofeină... sau fără este 6-10 lei, depinde de sortiment. E suficient să încercaţi două feluri de bere şi cu siguranţă seara va fi una foarte happy.  

 

Happy Pub

Căderea Bastiliei 36,

0742.034.990, 0729.892.768;
www.happypub.ro,
L-V: 14:00-00:00, S-D: 18:00-00:00

 


Vizualizare hartă mărită