[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Natalia Tomescu publicat la: 3/05/2012
G Bar

G Bar

Încă un bar marca The Embassy, sub sloganul „purely social”. Se vrea relaxat, prietenos, intim. Şi este.

Dar, aşa cum ni se întâmplă din ce în ce mai des în ultima vreme (vârsta o fi de vină), îl preferăm liniştit, într-o seară oarecare a săptămânii, şi nu în weekend, plin şi agitat. Am fost într-o marţi după-amiază cu prietenii şi am stat la etaj, unde am unit toate cele trei mese. Atmosfera a fost tare plăcută, cu Gotan Project pe fundal şi aproape că nu am avut timp să admirăm decorul, uşor cam kitschos după gustul nostru. Tapetul cu femei mai mult sau mai puţin goale nu e chiar o emblemă de eleganţă, nici accentele de auriu în contextul acesta. Dar, în fine, o mai punem şi pe seama gusturilor care nu se discută. Asta doar ca să nu fim acuzaţi că suntem incredibil de cârcotaşi. 

 

Meniul este acelaşi ca în toate localurile The Embassy. Ceea ce este o mare bilă albă. Mereu ne-au atras locurile cu preţuri decente, dar care nu arată ca nişte spelunci. Dacă vă este foame, încercaţi sandviciul cu somon şi ierburi (9 lei) sau ginger salad cu creveţi la grătar, castraveţi proaspeţi şi ardei roşii, feta şi ierburi aromatice (16 lei).

 

Dacă vă este sete, începeţi cu un G Martini cu mandarine proaspete, felii de castravete şi votcă, „short and simple like... I love you” (18 lei) şi terminaţi cu un cognac Remy Martin VSOP (28 lei). Dacă e răsfăţ, măcar să fie până la capăt.

G Bar, Banu Antonache 40-44, 0733.444.300; www.gbar.ro