[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 3/01/2012

Baruri din Centrul Vechi: Team Pub

Baruri din Centrul Vechi: Team Pub

În căutarea unui local liniștit unde să-ți auzi gândurile, cu muzică în surdină, am găsit Team Pub, de pe Lipscani. Sau așa părea la prima impresie.

Decorat haotic, cu portrete de actori hollywoodieni, Cary Grant sau Marilyn Monroe, agățate lângă Che Guevara, barul era destul de aglomerat și în 2 ianuarie.

Însă piesa de rezistență, o reproducere a Giocondei fumând... atrăgea privirea. Alături o listă „Guitar Riff” care nu folosea la nimic, pentru că muzica sălta veselă pe acordurile inegalabilului Bănică Jr. și era „asezonată” cu ritmuri dance a la anii ‘90 (Salt-N-Peppa sau Snap). Nu am capitulat și am ales o masă la etaj.

Probabil din cauza clienților, berea se epuizase la ora 22.00, când am ajuns. Rămăsese pentru întârziați doar bere la 0,33, ceea ce ni s-a părut de neconceput pentru un „pub” românesc, de data asta, care se respectă. Să înțelegem că distribuitorii de bere nu au lucrat în primele zile ale anului. Ne-am consolat repede și am înlocuit berea cu vin fiert. Am primit suc.

Atât era de dulce licoarea lui Bahus! Cei mai isteți au ales Caffe Latte. Mergeai la sigur. Iar cei mai neinspirați au încercat unul din cocktailurile non-alcoolice, așa-numit „A-Ha” (piersici, portocale, grenadine). Avea gust de bomboane gumate. Poate că dacă alegeam un cocktail cu alcool, „Ozzy Osbourne” (rom, curaçao, sirop cocos), „Elton John” (suc mere, whisky, gin) sau „Bon Jovi” (tequilla, suc lime, sirop zahăr și mentă), aș fi avut mai mult succes. Dezamăgirea a fost completă: masa de la etaj asigura și aerul irespirabil.

 

Team Pub
Lipscani 36, colț cu Șelari