[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 4/04/2012
Baruri din Bucureşti: Exit Bar

Baruri din Bucureşti: Exit Bar

Prima oară am intrat în acest oarecum neobișnuit bar anul trecut prin toamnă, parcă. Mă invitaseră prietenii Crețulescu la o degustare de vinuri, spunându-mi că voi avea o surpriză. Firește că m-am dus.

Am găsit casa ușor, am urcat câteva trepte și am intrat. Două camere mari, înalte și albe, mobilate sumar. Foarte plăcută ambianță, mai ales când am cunoscut gazda. Un foarte cunoscut, tânăr, foarte talentat actor, foarte pe val.

 

Cam mult „foarte”, iar dacă sunteți curioși despre cine e vorba, găsiți un interviu într-unul dintre numerele anterioare ale revistei. Degustarea fusese în regulă atunci, erau câteva vinuri românești rezonabile. Oricum, trebuia să revin, pentru că aflasem că nu e foarte frecventat, e liniștit și voiam să beau și altceva. Am ajuns abia pe la jumătatea lui martie, la prânz, am intrat (din nou), m-am așezat pe un scaun în fața barului, nici nu mi-am aprins bine pipa și a apărut actorul-proprietar (nici acum nu-l numesc), cu care am stat vreo oră la taclale. Am băut un scotch și o apă minerală, am ascultat muzică nederanjați de nimeni, nici chiar de pretendenții care veneau pentru o probă.

 

Da, pentru că aici puteți veni (și) la casting, dacă vă pasionează domeniul. Iar dacă vi se va cere să „faceți” pe abțiguitul, sau să fiți hangover, lucky you, sunteți la locul &momentul potrivite. Cheers, mate!


Exit Bar

Constantin Coandă 18 

 


Vizualizare hartă mărită