[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/02/2012

Televizorul controlat prin voce şi gesturi vine în România

Televizorul controlat prin voce şi gesturi vine în România

Samsung va lansa în Europa noua serie de televizoare Smart TV cu Smart Interaction, alături de alte inovaţii audio-video. Acestea vor fi disponibile şi în România din acest an.

Smart Interaction

Este o platformă intuitivă bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition. Aceasta vine în completarea telecomenzii, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate modului în care utilizatorii controlează experienţele de divertisment de acasă.


Cu doar o simplă comandă vocală sau gestuală, utilizatorii vor putea porni şi opri televizorul, active aplicaţii sau naviga pe internet.

Smart Content

Utilizatorii vor putea împărtăşi fotografii şi amintiri cu familia direct din televizor într-un cloud pentru dispozitivele inteligente, îşi vor putea monitoriza sănătatea direct pe televizor sau accesa conţinut educational pentru copii. 

Smart Evolution

Televizoarele LED Samsung ES7000/8000 vor oferi consumatorilor posibilitatea de a se bucura de noi experienţe prin Smart Evolution Kit, ce reinventează televizorul de la an la an. Prin instalarea kit-ului, acesta va spori performanţele de hardware şi software cu ajutorul tehnologiei proprietare Samsung, system-on-chip. 


Noile modele oferite de Samsung în 2012 se pot conecta wireless la anumite tastaturi şi mauşi, făcând mai uşoară navigarea. Samsung ES8000 ş ES7000 oferă imagini mai clare atât în 2D, cât şi în 3D. Plasma TV E8000 dispune de un profil subţire, de 38 mm.

Samsung a mai prezentat la European forum şi audio dock-uri, compatibile cu produsele Apple, dar şi sisteme premium de home entertainment.