[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 26/04/2012

Televizoarele Samsung Smart TV cu Smart Interaction, disponibile în România

Televizoarele Samsung Smart TV cu Smart Interaction, disponibile în România

Samsung Electronics România aduce pe piaţa autohtonă noua serie de televizoare Smart TV, cu LED şi Plasmă, disponibile din această lună în magazine.

Smart Interaction este o platformă intuitivă, bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition, menită să completeze funcţiile telecomenză. Această funcţie schimbă modul în care cei de acasă controlează experienţele de divertisment prin intermediul televizorului, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate.

Printr-o comandă vocală sau un gest, utilizatorii vor putea porni şi opri televizorul, activa aplicaţii sau naviga pe Internet. Cu un gest al mâinii pot fi căutate şi selectate link-uri sau diverse tipuri de conţinut prin intermediul browserului.

Prin Smart Content, utilizatorii vor putea împărtăşi fotografii şi momentele speciale cu familia direct pe televizor, într-un cloud pentru dispozitive inteligente, sau accesa conţinut educaţionat pentru copii.

Modelel ES8000, ES7000 şi PSE8000 oferă noi servicii: Family Story (utlizatorii pot organiza fotografii şi vizualiza slide show-uri pe ecranul televizorului), Fitness (permite pasionaţilor de sport să urmeze un program zilnic de exerciţii), Kids (gamă largă de conţinut de divertisment şi jocuri).

Gama de televizoare Smart LED şi Plasmă din 2012 suportă şi comectarea wireless la anumite tastaturi şi mauşi.

Preţul mediu pentru plasma E8000 variază de la 7699 lei la 13999 lei. În cazul modelelor LED ES8000, preţul recomandat variază de la 7499 lei la 12999 lei, iar pentru LED ES7000 preţurile variază de la 6999 la 11999 lei.