[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/02/2012

Samsung Galaxy Tab 2, disponibilă în România din luna mai

Samsung Galaxy Tab 2, disponibilă în România din luna mai

Samsung a prezentat în cadrul European Forum 2012 Galaxy Tab 2, urmând ca dispozitivul să fie disponibil în România din luna mai a acestui an.

Galaxy Tab 2 este prima tabletă Samsung cu Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) şi permite o serie de experienţe multimedia care vor atrage cu siguranţă atenţia celor pasionaţi de stil, design şi performanţă atunci când vine vorba despre tehnologia portabilă.

Noul model oferă o varietate de noi specificaţii îmbunătăţite ale sistemului Android, cu acces la peste 400.000 de aplicaţii, care pot rula atât pe telefon, cât şi pe tablete.

Android 4.0 include o selecţie de aplicaţii Google care oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa rapid site-uri şi aplicaţii pe care le folosesc în mod frecvent, iar funcţia Face Unlock deblochează tableta printr-un software unic de recunoaştere a feţei.

Serviciile Samsung Hub oferă acces la peste 17 milioane de melodii şi permite utilizatorilor accesul la peste 2,3 milioane de cărţi electronice, mii de reviste şi 2.000 de cotidiene.