[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 4/05/2012
Samsung a lansat modelul Galaxy S III

Samsung a lansat modelul Galaxy S III

Compania Samsung a prezentat cel mai performant telefon mobil de pe piaţă, Galaxy S III, dotat cu un procesor Exynos 4 Quad de 1,4 GHz.

Diagonala ecranului HD Super AMOLED este de aproximativ 12 centimetri, iar smartphone-ul este dotat cu o cameră foto de 8 megapixeli şi una pentru apeluri video de 1,9 MP. Înregistrările pot fi realizate la 1080p.

Samsung Galaxy S III are instalat sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar telefonul permite o interacţiune mult mai mare cu utilizatorul: detecţia feţei, a vocii şi mişcărilor.

Tehnologia S Voice face ca telefonul să poată asculta comenzile vocale. De exemplu, funcţia poate amâna alarma de dimineaţă, creşte volumul muzicii, trimite mesaje scurte sau fotografiază la cererea utilizatorului. În momentul în care este compus un mesaj, dar persoana duce telefonul la urche, acesta apelează automat respectivul număr din agendă.   

Distribuirea de fotografii şi video către un alt telefon este mult mai rapidă. Astfel, un clip video de 1GB este transferat după doar 3 minute, iar un fisier de 10MB în două secunde, în timp ce funcţia AllShare Cast conectează telefonul la televizor pentru a transfera conţinut.

Designul este şi el unul nou, mult mai ergonomic, fiind disponibile, în prezent, carcase în culorile “Pebble Blue” şi “Marble White”.

Memoria este de 16 sau 32 de GB, dar poate fi extinsă până la 64GB, iar bateria are 2.100 MAh. Telefonul cântăreşte 133 de grame şi are dimensiunile 136,6 x 70,6 x 8,6 mm.