[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 16/06/2014

Primul festival IT&C se lansează în România

Primul festival IT&C se lansează în România

Prima ediţie a IT&C Consumer Expo (ITCCE) va avea loc în această toamnă, în perioada 14-16 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Expoziţia îşi propune să fie unul dintre cele mai mari evenimente de profil din România, aducând sub acelaşi acoperiş atât producători şi distribuitori de software şi hardware sau echipamente diverse, cât şi cele mai noi gadgeturi şi tehnologii din domeniul calculatoarelor, Internetului şi comunicaţiei.

Târgul va fi mai mult decât un spaţiu de prezentare, va fi un uriaş mall dedicat acestor segmente. În principiu, companiile prezente vor oferi spre vânzare diferite servicii şi produse chiar pe perioada evenimentului. „Pentru 3 zile, între 14-16 noiembrie, veţi putea găsi la Sala Palatului cele mai noi gadgeturi, fie că vorbim de laptopuri, smartphone-uri, aparate foto sau tablete. ITCCE va oferi vizitatorilor ocazia de a vedea, a testa şi a cumpăra soluţii şi echipamente de ultimă oră din domeniul IT&C”, spune Radu Negulescu, Brand Manager Project Events.  

ITCCE a apărut din dorinţa consumatorilor de tehnologie de a găsi în acelaşi spaţiu toate noutăţile din domeniu. „În plus, dorim să implementăm ideea de voucher cadou la acest eveniment. Mai exact, vizitatorii pot achiziţiona vouchere de cumpărături de la expozanţi urmând ca destinatarii respectivelor vouchere cadou să le poată folosi în orice magazin al expozanţilor în termen de 30 de zile”.

Evenimentul va acoperi o suprafaţă expoziţionala de aproximativ 1.300 metri pătraţi şi va fi structurat în aşa fel încât fiecare vizitator să poată proba, compara şi alege varianta cea mai potrivită nevoilor sale. Nu în ultimul rând, cei interesaţi vor fi invitaţi să participe la o serie de conferinţe care se vor desfăşura pe perioada celor trei zile în sălile anexe spaţiului de desfăşurare al expoziţiei.

IT&C Consumer Expo este organizat de către Project Events, companie organizatoare de evenimente din România. Printre evenimentele noastre se număra atât concerte, precum Scorpions, Manowar, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Lara Fabian, Jose Carreras, dar şi Târgul Imobiliar Project Expo - unul dintre cele mai vechi evenimente de profil din piaţă.