[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 25/04/2012

Logitech Boombox, disponibil şi în România

Logitech Boombox, disponibil şi în România

Logitech aduce în România două noi accesorii audio ce îmbunătăţesc experimentarea divertismentului pe tablete şi smartphone-uri: Logitech Mini Boombox şi Logitech Wireless Boombox.

Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge note înalte şi dispune de o cameră acustică special concepută pentru a oferi un sunet bass de înaltă calitate. Difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar, fie că este folosit la birou, în maşină, fie în spatele casei. Dispozitivul se poate folosi şi pentru apeluri telefonice sau video.

El se poate conecta uşor la smartphone, tablete şi alte dispozitive şi funcţionează şi cu telefoanele ce suportă Bluetooth HFP 1.5.

Acumulatorul, care se încarcă prin USB, funcţionează zece ore. Dispozitivul se poate controla cu uşurinţă şi pe timpul nopţii prin ecranul luminos tactil.

Logitech Wireless Boombox foloseşte smartphone-ul sau tableta pe post de player cu touch screen şi telecomandă pentru a reda muzica wireless.

Mini Boombox este disponibil la un preţ de 349 lei, iar Wireless Boombox la 679 lei.