[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 22/02/2012

Laptopurile Samsung din Seria 9, disponibile şi în România

Laptopurile Samsung din Seria 9, disponibile şi în România

Modelele Samsunt 9 Series sunt disponibile din februarie 2012 şi în România. Laptopul se remarcă prin design-ul ultra portabil, având o greutate de 1,31kg, grosimea de 16,3mm şi un ecran de 13".

"Samsung Notebook 9 Series marchează un pas important în ceea ce priveşte design-ul şi performanţa notebook-urilor. Este un dispozitiv de înaltă clasă, ce se remarcă prin calitate la toate nivelurilor, de la display-ul foarte luminos, la componentele hardware sau finisaje", a spus Valentin Popa, IT product manager în cadrul Samsung Electronics România. 


Notebook-ul este fabricat din duraluminiu, un material uşpr, dar de două ori mai rezistent decât aluminiul. Designul elegant este completat de performanţele hardware, modelul fiind echipa cu Microsoft Windows 7 şi cu cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core i5/i7, cu o memorie de până la 8GB. 


Bateria Notebook 9 Series durează de până la trei ori mai mult decât o baterie tipică de notebook. Ecranul poate afişa 16 milioane de culori, iar camera web HD are 1,3Mp.