[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/04/2013

E-Boda lansează prima tabletă românească de 10.1 inci cu procesor Quad Core

E-Boda lansează prima tabletă românească de 10.1 inci cu procesor Quad Core

E-Boda lansează prima tabletă românească de 10.1 inci care integrează un procesor Quad Core, într-un design slim și atractiv.

Tableta Supreme XL400QC este echipată cu sistemul de operare Android 4.1.1 și oferă performanță maximă atât datorită procesorului ATM7029 cu patru nuclee de 1,2GHz, cât și procesorului grafic MultiCore sau ecranului IPS. Modelul este disponibil în magazinele specializate la un preț recomandat de 999.9 lei.

Este dotată cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, unul dintre cele mai puternice modele întâlnite pe tablete. În plus, procesorul grafic MultiCore și memoria RAM DDR3 de 1GB fac față celor mai avansate jocuri și aplicațiilor complexe, stocate în memoria internă de 16 GB.

E-Boda Supreme XL400QC are un design slim și elegant, realizat din aluminiu și plastic, pentru o rezistență sporită la șocuri și zgârieturile care intervin în urma utilizării cotidiene. Tableta este foarte subțire, având o grosime de numai 13mm. În ciuda dimensiunilor reduse, carcasa îmbracă un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

Tableta este dotată cu Wi-Fi, oferind în același timp posibilitatea de conectare la un stick 3G USB prin intermediul portului integrat, pentru acces la Internet. În plus, modelul include o baterie puternică, de 6.600 mA.

 

Taguri: