[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 2/03/2012

Canon a lansat noul model EOS 5D Mark III

Canon a lansat noul model EOS 5D Mark III

Compania Canon a prezentat cel mai nou model profesional, EOS 5D Mark III, care dispune de un senzor full frame cu o rezoluţie de 22,3 megapixeli, puţin mai mare decât predecesorul.

Modul în care imaginile sunt captate şi procesate este îmbunătăţit, fiind integrat noul procesor DIGIC5+, care oferă o viteză mai bună şi o reducere a zgomotului de imagine la ISO ridicat. De asemenea, numărul de imagini pe secundă a crescut de la 3,9 la 6.

Focusul se face prin 61 de puncte, iar noul „viewfinder inteligent” încorporează un LCD pe care este afişat focusul şi informaţii despre imagine. Ecranul are o diagonală de 3,2 inci, fiind acoperit cu o peliculă care reduce reflecţia soarelui.

Noul model este realizat dintr-un aliaj de magneziu, fiind rezistent la praf şi intemperii.

Canon ESO 5D Mark III fimează HD la 720 pixeli/60fps sau 1080p/30fps, până la 29 de minute şi 59 de secunde. Ceea ce deosebeşte modelul de alte DSLR-uri este reprezentat de ajustările manuale ale setărilor în timpul înregistrării.

Aparatul costă 3.500 de dolari fără obiectiv, sau 4.300 de dolari cu obiectiv 24-105mm f/4.