[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 28/05/2012
AllDro 2 Speed HD, noua tabletă PC de la Allview

AllDro 2 Speed HD, noua tabletă PC de la Allview

Noua tabletă utilizează cel mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich, iar performanţele ei sunt îmbunăţite, având un răspuns mai bun şi navigare web mai rapidă.

AllDro 2 Speed HD este dotată cu două camere foto-video, un procesor performant many-core de 1,2 GHz şi memorie RAM de 1GB. Datorită rezoluţiei şi calităţii superioare a display-ului, imaginile sunt redate cu lux de amănunte şi foarte apropiate de percepţia reală a lumii înconjurătoare.

Tableta are 498 de grame şi o grosime de 9,9 mm. Spatele este din aluminiu, ecranul are multi-touch din sticlă, iar carcasa frontală este disponibilă în culorile alb şi negru.

Prin intermediul unui cablu HDMI, aceasta se poate transforma într-un mediaplayer performant, iar filmele pot fi urmărite în format Full HD.

Tableta se poate conecta prin wi-fi la mai multe device-uri în acelaşi timp şi permite transferul de date către orice tip de dispozitiv echipat cu această funcţie.