[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Ema Stere

A lucrat ca redactor de carte într-o editură, traducător, asistent, apoi lector universitar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea din București). Din 2006 este co-realizator, împreună cu Attila Vizauer, al emisiunii „Vorba de cultură” (Radio România Cultural).

editori.bewhere.ro/ema-stere/
„Teama de a fi patriot” - discuţie cu Varujan Vosganian

„Teama de a fi patriot” - discuţie cu Varujan Vosganian

Despre dragostea de țară, teama de a fi patriot și felurile de pâine puteți discuta cu Varujan Vosganian marți, 6 decembrie 2011, ora 18:00, la Clubul Țăranului.

Festivalul Internaţional de Literatură Bucureşti

Festivalul Internaţional de Literatură Bucureşti

A patra ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură Bucureşti promite să fie un eveniment memorabil al lunii decembrie. Timp de trei zile, scriitorii români şi străini îşi aşteaptă cititorii la Clubul Ţăranului.

Fără Plugușor în Japonia

Fără Plugușor în Japonia

În discursul pe care l-a ținut la propria sa nuntă, George Moise le-a spus invitaților: „Iertați-mă că nu sunt japonez.”

Top 10 cărţi pentru copiii sub trei ani

Top 10 cărţi pentru copiii sub trei ani

Literatura pentru copiii sub trei ani are reprezentanţii ei demni de a fi luaţi în seamă. Ema Stere, editorul secţiunii "Carte" a revistei BeWhere! a realizat un top al celor mai bune cărţi pentru copiii sub trei ani.

Portretul unei doamne: Antoaneta Ralian

Portretul unei doamne: Antoaneta Ralian

Cu ocazia Târgului Gaudeamus, Editura Humanitas lansează pe piață o nouă colecție: „Portret”. Deschiderea o va face un volum ce poartă titlul Toamna decanei. Convorbiri cu Antoaneta Ralian și este realizat de Radu Paraschivescu.

"Totul contează!" de Ron Currie Jr.

Roman de debut al unui scriitor care nu a publicat anterior decât proză scurtă, Totul contează! este alcătuit fragmentar, din voci care își pasează una alteia narațiunea ca pe o minge de fotbal.

Răzvan Petrescu vorbeşte despre fişa postului unui redactor de carte

Răzvan Petrescu vorbeşte despre fişa postului unui redactor de carte

Știe cineva cu ce se ocupă redactorul de carte? El însuși scriitor, Răzvan Petrescu îngrijește de 18 ani cărțile altora.

Florin Iaru vorbeşte despre ultimul său volum:
Data nasterii: 24 mai 1954, Locul nasterii : Bucuresti, Studii: Facultatea de Filologie, Universitatea din Bucuresti, Opere: Cîntece de trecut strada (1981); Aer cu diamante (1982); La cea mai înaltă ficțiune (1984); Înnebunesc și-mi pare rău (1990); Poeme alese (2002);

Florin Iaru vorbeşte despre ultimul său volum: "Fraier de Bucureşti"

"Fraier de București", volumul de proze scurte semnat de Florin Iaru, se află la intersecția unor tendințe editoriale mai generale.

Titlu : Generation P, Autor: Viktor Pelevin, Editura: Curtea Veche, Număr de pagini: 292, Preţ: 26 lei

"Generation P" - Viktor Pelevin

"Generation P" este al doilea roman al lui Viktor Pelevin (n. 1962) care apare la Editura Curtea Veche, după „Mitraliera de lut” (2006).

Autor în vizor: Ioana Baetica Morpurgo

Autor în vizor: Ioana Baetica Morpurgo

Ioana Baetica Morpurgo vine în octombrie la București, pentru se întâlni cu cititorii romanului său, „Imigranții”, recent apărut la Editura Polirom.