[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Ema Stere publicat la: 3/05/2012
Eveniment: Bookfest 2012, Loc: Romexpo, pavilioanele C1, C2, C3, C4 și C5, Perioadă: 30 mai – 3 iunie

Vine vara, vine Bookfest 2012

Vine vara, vine Bookfest 2012

Două sunt marile bucurii de peste an ale cititorului bucureștean: Bookfest, la granița dintre primăvară și vară, și Gaudeamus, toamna târziu.

Atunci merită să bateți drumul până la Romexpo și să studiați bunătățile. Adică: prețuri reduse la toate standurile, lansări de carte și sesiuni de autografe, dezbateri (dacă vă pasionează așa ceva), nu în ultimul rând oferta unor edituri cu sediu îndepărtat și precară difuzare în Capitală.

 

Marea deosebire dintre cele două târguri este tocmai o chestiune de anotimp. Dacă la Gaudeamus, râurile zgribulite de cumpărători iau cu asalt Pavilionul Central al Romexpo, la Bookfest hălăduiți în voie prin cele cinci pavilioane C, mai pierdeți vremea la terasă, puteți fuma afară, printre scriitori... Mai scoateți bani de la ATM, mai intrați o dată...

 

Anul acesta, la Bookfest (Salonul Internațional al Cărții, ediția a șaptea), invitata de onoare este Franța. Organizatoare, ca de obicei, Asociația Editorilor din România.