[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 1/06/2012

Carte pentru copii: Şcoala urşilor

Carte pentru copii: Şcoala urşilor

Cartea „Şcoala urşilor” oferă celor mici posibilitatea de a urmări 12 ursuleţi de-a lungul unei zile de şcoală.

Unsprezece dintre ei sunt băieţei, iar fetiţa Jackie este cea mai mică şi mai  năzdrăvană. Ziua de şcoală a urşilor începe cu ora de citire, iar aceşti mari amatori de poveşti îşi aleg fiecare câte o carte din biblitecă. Urmează ora de desen, care îi găseşte în curtea şcolii, unde toţi au întins o foaie mare pe care desenează.

Jackie, pusă pe glume, se urcă în copac şi vrea să-l coloreze cu vopsea. La ora de sport, ursuleţii fac exerciţii agăţaţi de o creangă. După prânz îşi pun şorţuleţele şi fac curăţenie, în timp ce Jackie se bălăceşte în ligheanul de spălat podeaua. Seara se întorc acasă, se spală pe dinţi şi adorm împreună pe patul uriaş.

„Şcoala urşilor”, carte publicată în Japonia în 2002, este primul volum din seria cu acelaşi nume. Toate titlurile semnate de autorul Hiroyuki Aihara şi de ilustratoarea Nami Adachi, ce-i au ca personaje pe cei 12 ursuleţi, s-au bucurat de un succes imediat, ajungând în 5 ani la vânzări de peste 850.000 de exemplare pe piaţa japoneză.

Cartea “Şcoala urşilor”, recomandată copiilor între 0 şi 6 ani, este disponibilă pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro.