[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Natalia Tomescu publicat la: 3/05/2012
Irregular Choice

Irregular Choice

Sunt printre cei mai excentrici pantofi pe care îi ştiu. Şi ştiu o grămadă de pantofi.

În România au intrat de ceva timp deja în magazinul online Fashionlab (boutique de mărci alternative). Irregular Choice este, în mod clar, pentru cele care vor să iasă din tipare. Culorile, imprimeurile, formele, toate ţipă „vreau să fiu în centrul atenţiei!”.

 

Iar colecţia de anul acesta păstrează tonul, cu acelaşi stil tradiţional japonez, split-toe look, pe care îl regăsiţi în fiecare colecţie. Între pene de păun, aplicaţii din materiale speciale şi steagul Americii sau Marii Britanii aveţi de unde alege, fie că vreţi să şocaţi în fiecare zi sau doar la evenimente deosebite. Preţurile variază între 250 şi 600 de lei, în funcţie de model. Dar acesta nu este un criteriu.

 

Tot ce contează sunt tocurile. „Tocuri, tocuri, tocuri! Pantofii trebuie să aibă tocuri! Cu cât sunt mai ciudaţi ca formă sau imprimeu, cu atât au mai mult succes”, spun cei de la Fashionlab.