[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

teatrul tandarica

Țăndărică 70PROGRAM - Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil” (14-20 septembrie)

Ultima parte a Festivalului Internațional „TEATRU, STRADĂ și COPIL" se desfășoară la sediul din Lahovari și în Parcul Lumea Copiilor, unde au loc spectacole dedicate copiilor și evenimente destinate adulților.

Țăndărică 70Ultimele zile de Festival la Țăndărică

Teatrul Țăndărică vă invită la ultima parte a Festivalului Internațional „TEATRU, STRADĂ și COPIL", ediţia a IV-a, care se desfășoară la sediul din Lahovari și în Parcul Lumea Copiilor, unde au loc spectacole dedicate copiilor și evenimente destinate adulților.

Țăndărică 70Începe Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”

Festivalul face parte din microstagiunea aniversară „Țăndărică 70 de ani” și va reuni, la București, 11 dintre cele mai importante state membre ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret).

TeatruTeatru de Animație. Spectacole de colecție în festival

Începe ediţia a 10-a Festivalului Internațional al Teatrului de Animaţie „Spectacole de Colecţie” (13-23 noiembrie). Festivalul propune spectacole pentru copii şi părinţi, un mix de piese de colecţie clasice, dar şi propuneri care aduc teatrul vizual în contemporaneitate.

ŞtiriFestivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie, între 14 şi 24 noiembrie

A noua ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrului de Animaţie „Bucurii pentru copii” va avea loc în perioada 14-24 noiembrie 2013, fiind organizat de Teatrul de Animaţie Ţăndărică.

Kids CornerProgramul Teatrului Ţăndărică (12-20 ianuarie)

Copii vor putea urmări în acest început de an spectacole precum „Frumoasa şi Bestia” sau „Rapunzel” la Sala Lahovari a Teatrului Ţăndărică.