[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/09/2015
Ultimele zile de Festival la Țăndărică

Ultimele zile de Festival la Țăndărică

Teatrul Țăndărică vă invită la ultima parte a Festivalului Internațional „TEATRU, STRADĂ și COPIL", ediţia a IV-a, care se desfășoară la sediul din Lahovari și în Parcul Lumea Copiilor, unde au loc spectacole dedicate copiilor și evenimente destinate adulților.

Mergi?

 FOTO: Bag Lady, de Rafael Arenas

 

Până în 20 septembrie, în cadrul Festivalului Internațional „TEATRU, STRADĂ și COPIL" se vor juca spectacole susținute de trupe din străinătate (Spania și Japonia) dar și producții ale Teatrul Țăndărică.

 

Luni, 14 septembrie, la orele 17.00, actori ai Teatrului Țăndărică vor susține în sala Lahovari, în prezența autoarei Feng Li din China, spectacolul lectură „Copacul", urmat de discuții despre această reprezentație.

De la orele 19.00, copiii sunt așteptați la o premieră a teatrului gazdă, spectacolul „Cine ești tu?”, o adaptare după motive din basmul „Pisicuța indisciplinată” de L. Bjelisey, un spectacol al formelor, vocilor și cuvintelor.

După reprezentație, publicul este invitat la o dezbatere despre spectacol, cu participarea realizatorilor: Romano Bogdan și Davor Dokleja, precum și a lui Leo Vukelic și Miran Hajos, reprezentanți ASSITEJ, din Croația.

 

Teatrul Bag Lady din Spania își prezintă, în cadrul festivalului, producția „Bag Lady”, un spectacol nonverbal destinat copiilor peste 9 ani, marți 15 septembrie, de la orele 19.00, în sala Lahovari.

 

Miercuri, 16 septembrie, festivalul va continua cu trei mini-producții ale Teatrului Akebi Group din Japonia, „Tarō”, „Peter Pan” și „Teatru de umbre pentru cântece”, care vor fi susținute pe scena din Lahovari, de la orele 19.00. Spectacolele se vor juca în limba japoneză cu intrevenții în limba română.

 

De asemenea, publicul specializat de teatru dar și iubitorii de arta spectacolului care vor să afle mai multe de la specialiști în domeniu pot participa la conferințele și dezbaterile care au loc în fiecare zi, la sediul din Lahovari.

 

Marți, 15 septembrie, de la orele 10.00, vor avea loc proiecții video ale unor spectacole aflate în repertoriul teatrelor pentru copii și tineret din China, iar de la orele 20.00, Kim Sookhee - președintele ASSITEJ Coreea, va vorbi despre tendințele în teatrul pentru copii și tineret din Coreea, în conferința care va avea loc la Teatrul din Nori (Țăndărică, etaj 5).

Despre tendințele actuale în teatrul din Japonia vom afla miercuri, orele 20.00, de la Nakodachi Kohey, în conferința pe care o va susține tot la Teatrul din Nori (Țăndărică, etaj 5).

 

Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București și sub egida ASSITEJ Internațional, Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se desfășoară în cadrul Stagiunii de Vară și este unul dintre evenimentele care marchează Aniversarea de 70 de ani a Teatrului Țăndărică.

 

PROGRAM 14-20 septembrie: AICI

 

 

Biletele se pot achizitiona ONLINE (www.teatrultandarica.ro) sau se pot rezerva telefonic la 021.315.23.77.

Preț bilete grupuri organizate: 10,50 Ron - doar în timpul săptămânii;
Preț bilete copii: 13,00 Ron
Preț bilete adulți: 15,00 Ron


Program Agenţia de bilete:
luni-sâmbătă: orele 09:00 – 17:00
duminică: 09:00 - 13:00