[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 11/09/2015
Începe Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”
Bucureşti Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”, la Teatrul Țăndărică, Sala Lahovari și Teatrul Itinerant Țăndărică din Parcul Lumea Copiilor (sect. 4)

Începe Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil”

Festivalul face parte din microstagiunea aniversară „Țăndărică 70 de ani” și va reuni, la București, 11 dintre cele mai importante state membre ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret).

Vineri, 11 septembrie, la orele 19.00, la Teatrul Țăndărică, sediul din Lahovari, va avea loc Gala de Deschidere a Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil”. În cadrul galei se va juca spectacolul pentru adulți, „Adunarea păsărilor".

 

În cele 6 zile, atât la sediul din Lahovari cât și la Teatrul Itinerant Țăndărică, amplasat în Parcul Lumea Copiilor (sect. 4), vor avea loc spectacole de teatru pentru copii și adulți, susținute de trupe de profil din România și din străinătate, conferințe și dezbateri după spectacole.

 

Unul dintre evenimentele importante ale acestei ediții îl reprezintă seara specială de duminică, 13 septembrie, când va avea loc premiera spectacolului „MICUL PRINȚ”, eveniment precedat de semnarea unui protocol de colaborare între 8 state membre ASSITEJ, menit să faciliteze dezvoltarea de proiecte comune. 

 

Personalități marcante de talie mondială din domeniul teatrului vizual, prezente la București cu ocazia acestui festival, vor dezvălui strategii și modalități de lucru în tendințele contemporane din teatrul de animație, reușind astfel să facă din acest festival un centru de interconectare internațională în domeniul teatrului de animație.

 

Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București și sub egida ASSITEJ Internațional, Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se desfășoară în cadrul Stagiunii de Vară și este unul dintre evenimentele care marchează Aniversarea de 70 de ani a Teatrului Țăndărică.

 

 PROGRAMUL Festivalului AICI