[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

spatiu cultural

OraşVila Noël, casa dedicată cercetării în Ştiinţe Sociale în Europa Centrală şi de Est

Proiectul care a câştigat premiul Louis D al Institut de France, în valoare de 750.000 de euro, va transforma Vila Noël într-un spaţiu de excelenţă pentru studiul ştiinţelor sociale francofone : Centrul Regional Francofon de Studii Avansate în Ştiinţe Sociale (CeReFREA).

OraşUn nou spațiu cultural: Casa Artelor

Primăria sectorului 3 va inaugura duminică, 30 septembrie, la orele 19.00, Casa Artelor.

OraşCinci locuri mai puțin umblate din Bucureşti

Îmi place să mă plimb prin câteva locuri care nu se află în topul bucureștenilor ca cele mai hot. Cel puțin așa am impresia. Adică nu sunt nici aglomerate, nici la modă și nici nu ies în calea celor avizi de „vreau să ies în evidență și merg acolo”.

OraşStrada de Carte 2012

14 expozanți – din care 11 edituri, doi distribuitori de carte străină și un anticariat – găzduiți de standuri create special pentru acest proiect, vă vor propune mii de titluri de beletristică,

OraşCasa Eliad a reintrat în circuitul cultural

Situat în Bulevardul Mircea Vodă 5, monumentul istoric a împlinit 150 de ani. Din aprilie 2011, clădirea a intrat într-un proces de restaurare, lucrările fiind terminate anul acesta.

OraşNou deschis: „Laborator de noapte” la Bulandra

Iubitorii de teatru au încă o sală de spectacole în oraș, un spațiu în care vor vedea lecturi, spectacole, teatru-dans, recitaluri, work-shop-uri.

OraşTeatrul Bulandra prezintă... Sala Liviu Ciulei (Laborator)

Laboratorul de noapte. Un nou concept... și spațiu.

OraşUrbanism: Hotel Cişmigiu

Prima clădire construită pe Bulevardul „Regina Elisabeta” în 1912 se redeschide după o operaţie de restaurare ce a durat trei ani.

OraşCel mai mare centru cultural din ţară, inaugurat de Ziua Internaţională a Cărţii

În anul în care îl sărbătorim pe Caragiale, Biblioteca Națională a României și-a deschis porțile pentru public.

OraşTurbohalle, o deschidere cu peripeții

Intrigată de tot ce s-a scris despre marea inaugurare din Militari am hotârât: ideea, pusă în practică, de a da un sens unei foste uzine este un gest de normalitate.

OraşBiblioteca Națională se deschide publicului în 23 aprilie

După o lungă perioadă de reabilitare, 22 de ani mai precis, sediul Bibliotecii Naționale a fost inaugurat în decembrie 2011. Însă nu și pentru public.

OraşTurbohalle - cel mai mare spațiu cultural din București se deschide în Militari

Evenimentul va avea loc în data de 17 martie.