[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Sibiu

ŞtiriBrukenthal Fest. Program

Jakob Hausmann, Master in culinary art, confirma prezenta si soseste cu surprize gastronomice sasesti si bune maniere!

MuzicăMozaic Jazz Festival, între 13 şi 15 noiembrie, la Sibiu

Cea de-a doua ediţie a Mozaic Jazz Festival se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, în perioada 13 - 15 noiembrie.

ŞtiriNoutăţi despre ARTmania Festival Sibiu 2014

În săptămâna 4-10 august 2014, călătorii și rezidenții din Transilvania trăiesc cea de-a noua experiență ARTmania Festival la Sibiu.

MuzicăMircea Tiberian aniversează 40 de ani de carieră muzicală

Pianistul, compozitorul şi profesorul de jazz Mircea Tiberian este personalitatea culturală a momentului în jurul căreia se desfăşoară cea de-a XII-a ediţie a festivalului contemporan ICon Arts, ce va avea loc în perioada 24 iulie-2 august la Sibiu, dar şi în câteva localităţi apropiate.

ŞtiriRage concertează la ARTmania 2014

Trupa Rage este headlinerul serii de vineri, concertând în Vampires' Den la ARTmania Festival.

ŞtiriȘapte noi concerte la ARTmania Festival Sibiu 2014

Cea de-a noua ediție a Festivalului ARTmania prezintă o suită amplă de concerte și evenimente alternative organizate în diverse locații din Sibiu cu scena principală amenajată în Complexul Balanța, transformat în Vampires' Den.

ŞtiriTrei noi concerte la ARTmania Festival Sibiu

Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator si Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei contemporane, sunt parte din programul celei de-a noua editii ARTmania Festival.

Film20 de ani de cinema documentar la ASTRA FILM FESTIVAL din Sibiu

În cadrul ediției aniversare Astra Film Festival, spectacolul lumii poate fi urmărit timp de 7 zile pe marele ecran. Filmele ediţiei cu numărul 20 ţintesc subiecte actuale de o mare diversitate.

ŞtiriFocus Festival, alternativă de weekend

Sibiul va găzdui în acest weekend prima ediţie a Focus Festival, un eveniment care reuneşte cele mai titrate formaţii de alternativ, indie şi electro din România.

ŞtiriSezonul rusesc de la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu îi reunește la Sibiu pe unii dintre cei mai importanți creatori promovați în selecțiile Golden Mask Russian Performing Arts Festival și Chekhov International Theatre Festival.

MuzicăEUROPAfest 2013 sărbătoreşte 20 de ani de muzică bună

Anul acesta sărbătorim 20 de ani de EUROPAfest, în care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarcă prin muzică live, profesionalism şi eleganţă. Din anul 2005 EUROPAfest se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu.

ŞtiriRespiră. Teatru. - 25 de ore de teatru non-stop în Sibiu

Festivalul 25 de ore de teatru non-stop este organizat sub sloganul "Respiră. Teatru" şi are ca principal scop realizarea cadrului de manifestare artistică pentru companiile de teatru independent din România.

ŞtiriZilele Culturii Luxemburgheze la Sibiu

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă vineri, 15 martie, ora 19:00, spectacolul „Monoclu” în regia lui Stéphane Ghislain Roussel, eveniment din cadrul Zilelor Culturii Luxemburgheze.

ŞtiriWithin Temptation va concerta la ARTmania Festival 2013

Primul headliner al Festivalului ARTmania este trupa rock Within Temptation, care va urca pe scena din Sibiu pe 9 august.

ŞtiriOrphaned Land şi Amaranthe, primele confirmări la ARTmania Sibiu 2013

Primele două confirmări la ediţia din acest an a festivalului ARTmania sunt Orphaned Land, trupă de metal cu influenţe specifice Orientului Mijlociu, şi Amaranthe, noua senzaţie suedeză a metal-ului melodic.

OraşDe citit: Restaurante din România

Unele localuri spun poveşti. Asta pentru că ideile au pornit de la arhitecţi talentaţi.

OraşTârguri de Crăciun

Toţi cei care sunt în căutare de cadouri pentru Crăciun au de unde alege, în luna decembrie fiind deschise mai multe târguri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ŞtiriTârgul ArtBoutique, între 7 şi 9 decembrie

O nouă ediţie a târgului de produse handmade ArtBoutique va avea loc în perioada 7-9 decembrie în Galeria Habitus din Piaţa Mică din Sibiu, la subsolul Bisericii Romano-Catolice.

ŞtiriLotus, noul proiect al lui Cristi Minculescu

Actuala trupă a lui Cristi Minculescu poartă numele Lotus şi reprezintă cel mai nou proiect al acestuia, alături de Nuţu Olteanu şi Adrian Ilie, cu care a colaborat în trecut.

TeatruDespre viaţă, cu patetism

Existenţa întreagă este o farsă sinistră, iar noi, oamenii, nişte bieţi bufoni în mâinile unui destin uneori comic, alteori grotesc, dar niciodată tragic cu adevărat.