[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

proiecte culturale

ŞtiriMaratonul cultural BUCUREȘTI, AL 6-LEA ELEMENT aduce noi spectacole gratuite în octombrie

Weekendurile din luna octombrie vor aduce noi spectacole cu intrarea liberă în cadrul maratonului cultural BUCUREȘTI, AL 6LEA ELEMENT.

ŞtiriSpectacole gratuite în weekend în cadrul maratonului cultural ”BUCUREȘTI, AL 6-LEA ELEMENT”

Weekendul 24-25 septembrie deschide maratonul cultural BUCUREȘTI, AL 6-LEA ELEMENT, o serie de spectacole cu acces liber pentru bucureșteni, o amplă călătorie în lumea artelor și a arhitecturii uitate a Capitalei. În această toamnă, prin muzică, pictură, teatru, film, literatură, sculptură și coreg

ŞtiriMora Emerging – Open call pentru artişti tineri şi aflaţi la debut

Centrul de Artă MORA (More Opportunities for Romanian Artists) lansează apelul de propuneri de proiecte – concepte artistice, din cadrul programului MORA Emerging.

ŞtiriTATAIA a lansat Foaie Verde

Albumul Foaie Verde este acum disponibil pe CD, dar şi online, pe YouTube, Vimeo sau Soundcloud.

ŞtiriWe Are Here – platformă de crowdfunding

We Are Here este o platformă de crowdfunding care te ajută să finanţezi lansarea ideilor, evenimentelor şi proiectelor culturale, film, teatru şi dans, publishing şi expoziţie, dar şi tehnologie sau educaţie.

ŞtiriTraseu cultural gratuit al Bucureştiului

De sâmbătă, 27 iulie, Capitala va beneficia de un traseu cultural gratuit oferit bucureştenilor şi turiştilor străini, cuprins între Calea Victoriei şi Bd. Magheru.

ŞtiriWe Are Here – prima campanie de crowdfunding pentru festivalurile culturale

Opt festivaluri-reper din arta cinematografică, teatrală şi muzicală se unesc într-o amplă campanie de activare a publicului.

OraşElevii din Comana tipăresc la o presă ca a lui Gutenberg

Asociaţia Moara de hârtie desfăşoară proiectul “Tinerii (re)descoperă cultura europeană a tiparului”, proiect finanţat de UE prin programul Tineret în acţiune.

ŞtiriAtelierele ARCEN: Tur de cinema pe repede înainte cu Irina-Margareta Nistor

Asociaţia Română pentru Cultură Educaţie şi Normalitate lansează pe 26 noiembrie, de la ora 20:00, un nou proiect sub numele de “Atelierele ARCEN”.

ŞtiriEveniment de poezie la Penitenciarul Rahova

Pe 22 noiembrie, de la ora 17:00, în Penitenciarul Rahova va avea loc evenimentul SlamPoetry Bucharest.

MuzicăTwin Arts: Avem cale lungă până la maturizarea pieţei de concerte

Răzvan şi Dragoş Bâscă sunt Twin Arts, cei care au adus anul acesta Nik Bärtsch’s Ronin, Eric Sardinas and Big Motor şi Hiromi: The Trio Project.

OraşLocuri noi: Awhere

O altă casă cu şi pentru arte s-a deschis în oraş. O casă cochetă cu scară interioară, apărată de o curte, cu pod, subsol şi balcon interior. Vibrează de spirite bune pe Mircea Vulcănescu.

OraşCărţi gratuite în toate trenurile InterCity

Cărţile oferite de BookLand într-un tren InterCity al CFR nu au fost furate, aşa că toate trenurile InterCity de pe reţeaua feroviară din România vor fi decorate cu cele mai noi apariţii editoriale, dar şi cu titluri consacrate.

Ştiri„Bătături. Urme lăsate de meşteşuguri”, lansare la Cărtureşti

Din 1 noiembrie, la Librăria Cărtureşti Verona va fi deschisă expoziţia „Bătături. Urme lăsate de meşteşuguri”, care va cuprinde imagini ale fotografului Vlad Eftenie şi ale voluntarilor care au participat la proiect.