[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 2/11/2012
Bucureşti Cei care călătoresc cu trenurile InterCity vor putea să citească gratuit unul dintre volumele disponibile.

Cărţi gratuite în toate trenurile InterCity

Cărţi gratuite în toate trenurile InterCity

Cărţile oferite de BookLand într-un tren InterCity al CFR nu au fost furate, aşa că toate trenurile InterCity de pe reţeaua feroviară din România vor fi decorate cu cele mai noi apariţii editoriale, dar şi cu titluri consacrate.

Valoarea pieţei de carte din România este de 60 de milioane de euro, cu 40% mai mică decât în 2007, iar mai mult de jumătate dintre români spun că nu au citit nicio carte anul acesta.

Astfel, din 2011 s-a lansat Caravana Cărţii în mall-urile din marile oraşe. Anul acesta, pe lângă continuarea aceste iniţiative (în 39 de oraşe), s-au făcut prime încercări de a aduce carte mai aproape de oameni în colaborare cu RATB şi Metrorex.

Cărţile nu au rezistat mult în autobuze şi metrou, apoi a fost iniţiat proiectul pilot „Cărţi gratuite în InterCity”. BookLand şi CFR Călători vor extinde programul, iar până pe 13 noiembrie, în toate trenurile InterCity din România vor fi disponibile cărţi gratuite. Amatorii de ebook-uri îşi vor putea descărca o carte în format electronic direct pe telefonul mobil, scanând codul QR al stickerelor lipite în vagoanele celor 20 de trenuri InterCity. 

Taguri: