[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

muzeul antipa

FeaturesWho’s Afraid of The Human Body?

Expoziția găzduită de Muzeul Antipa provoacă publicul larg. În primul rând, prin faptul că este o exhibare a ceea ce îndeobşte rămâne ascuns într-un mod cât se poate de potrivit cu decenţa occidentală de secol 21.

ŞtiriLa Antipa, în spatele uşilor închise: Comori de pe plajă

Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11:00, este programată o nouă ediţie a întâlnirilor „La Antipa, în spatele uşilor închise”, în care participanţii vor afla mai multe despre „comorile” din Marea Neagră.

ŞtiriPeşti exotici din colecţiile Antipa, pe 17 noiembrie

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11:00, are loc o nouă întâlnire din cadrul programului „În spatele uşilor închise”, subiectul prezentării fiind „Peştii exotici din colecţiile Muzeului Antipa”.

Oraş„Antipa”. Muzeu pe timp de vară

La aproape un an de la inaugurarea modernizatului Muzeul Național de Științe Naturale „Grigore Antipa”, într-o zi caniculară, am ales să facem o incursiune în biodiversitatea României, ajungând până la a descoperi originile și evoluția vieții.

MuzeeMuzeul Grigore Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa este o instituție publică de cultură cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Culturii și Cultelor, având vechi tradiții iîn ceea ce privește activitățile educative și muzeologice.