[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri jazz

Ştiri"Music of Di Meola , Piazzolla & Lennon-McCartney" la Sala Palatului

Adept al portului lejer si asigurat prin excelenta de ale sale magice maini, compozitorul si chitaristul de jazz-fusion - AL DI MEOLA - va concerta pe data de 20 MAI, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

ŞtiriDamian Draghici lansează albumul jazz de colecție, “The American Dream”

Damian Drăghici lanseaza albumul jazz de colecție “The American Dream”, un vis care a început în 1987 în România, s-a materializat anul acesta în Statele Unite ale Americii si ajunge la Bucuresti pe 27 octombrie, de la ora 19.00, la Carturesti Carusel.

MuzicăMozaic Jazz Festival, între 13 şi 15 noiembrie, la Sibiu

Cea de-a doua ediţie a Mozaic Jazz Festival se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, în perioada 13 - 15 noiembrie.

MuzicăTrei laureați Grammy, la Gărâna 2015

Gărâna Jazz Festival va avea loc în perioada 9-12 iulie 2015. Evenimentul are loc în Poiana Lupului, localitatea Gărâna din Munții Semenic.

ŞtiriBrașov Jazz & Blues Festival 2014

Trupe din România, Scoția, Argentina, Serbia și Statele Unite ale Americii vor urca pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu”, în perioada 4-6 decembrie, în cadrul Brașov Jazz & Blues Festival.

MuzicăTimișoara Jazz Festival, la a VIIa ediție

Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timișoara găduiește a șaptea ediție a Timișoara Jazz Festival. Nume ale muzicii din Argentina, Japonia, Elveția, Israel și România vor urca pe scenă în perioada 29-30 noiembrie 2014.

MuzicăMircea Tiberian aniversează 40 de ani de carieră muzicală

Pianistul, compozitorul şi profesorul de jazz Mircea Tiberian este personalitatea culturală a momentului în jurul căreia se desfăşoară cea de-a XII-a ediţie a festivalului contemporan ICon Arts, ce va avea loc în perioada 24 iulie-2 august la Sibiu, dar şi în câteva localităţi apropiate.

ŞtiriThe Crimson ProjeKCt, la Gărâna Jazz Festival 2014

Muzicieni consacrați, membrii grupului The Crimson ProjeKCt sunt primii headlineri anunțați pentru a 18-a ediție a festivalului de la Gărâna.