[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri 2014

ŞtiriBrașov Jazz & Blues Festival 2014

Trupe din România, Scoția, Argentina, Serbia și Statele Unite ale Americii vor urca pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu”, în perioada 4-6 decembrie, în cadrul Brașov Jazz & Blues Festival.

MuzicăTimișoara Jazz Festival, la a VIIa ediție

Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timișoara găduiește a șaptea ediție a Timișoara Jazz Festival. Nume ale muzicii din Argentina, Japonia, Elveția, Israel și România vor urca pe scenă în perioada 29-30 noiembrie 2014.

MuzicăSoundczech 2014, în patru orașe din țară

A treia ediție a festivalului de muzică cehă contemporană Soundczech are loc în perioada 24 septembrie – 11 octombrie 2014, la București, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

ŞtiriInnerSound. 70 de artiști din 10 țări, la București

În perioada 17-20 septembrie, ARCUB, Universitatea Națională de Muzică București, InSpayer Batiștei, Modulab și CNDB găzduiesc a treia ediție a Festivalului Internaţional de Arte Noi InnerSound.

ŞtiriMetalhead Meeting 2014, ediția de toamnă

Paradise Lost, Finntroll și Hatesphere concertează la finele lunii septembrie, în cadrul celei de-a doua ediții de anul acesta a Metalhead Meeting, care are loc la Arenele Romane.

MuzicăMuscel cLoverFest, festival în stare de cover

Pentru al șaselea an consecutiv, cătunul Muscel găzduiește singurul festival de coveruri din țară – cLoverFest. În perioada 15-17 august vor urca pe scenă nouă trupe, cărora li se alătură și bluesmanul american Dean Bowman.

MuzicăPicnic la iarbă verde și concerte la Summer Well

A patra ediție de Summer Well din România s-a desfășurat pe parcursul a două zile, avându-i ca protagoniști pe Placebo, The National, John Newman și Bastille, plus alte nume precum Miles Kane, Tom Odell, Chloe Howl, The 1975, Reptile Youth și Prides.

MuzicăAugust, în 7 festivaluri de muzică

În ultima lună de vară, promoterii români de concerte, dar și instituții de stat propun festivaluri rock și alternative, jazz, ori cu tentă ska/punk.