[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cronica filme

FilmCe este fericirea

Vă amintiți când a fost ultima dată când totul era perfect? Se pare că acela era un moment de fericire. Sau poate nu. Fericirea este, precum timpul, relativă.

FilmThe Rewrite (2014)

A scrie, a rescrie. Nu este o întrebare nici măcar retorică. Este un fapt. El se petrece deseori, mai ales atunci când se caută cea mai bună variantă.

FilmSeven Psychopats - Cronică de film

Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Olga Kurylenko, Christopher Walken, Abbie Cornish și Tom Waits (!!!), dezlănțuiți într-un film dintr-un film despre un film (sic!) de Martin McDonagh,

FilmDupă dealuri - cronică de film

Filmul lui Cristian Mungiu nu este un document care să lămurească istoria de la Tanacu și nici nu este o mânjire a bisericii ortodoxe române.

Film007: Coordonata Skyfall - cronică de film

Bond, James Bond s-a întors pe marile ecrane și o face în stilul bine-cunoscut, urmărind și doborând dușmanii Majestății Sale.

FilmO lună în Thailanda

Debutul în lungmetraj al lui Paul Negoescu s-a lăsat așteptat destul de mult timp, dacă ținem cont de frecventele apariții ale regizorului în festivalurile dedicate scurtmetrajului, unde titluri ca Renovare sau Derby au fost remarcate.