[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/11/2012
Bucureşti Programele se adresează copiilor între 2 şi 6 ani şi părinţilor.

Proiectul „Muză. Muzică. Muzeu” se reia

Proiectul „Muză. Muzică. Muzeu” se reia

Programele organizate de asociaţia De dragul artei continuă în cadrul Muzeului Naţional George Enescu de pe Calea Victoriei 141.

Mergi?

Programele se desfăşoară în zilele de miercuri sau joi, pe bază de programare la email gradinite@dedragulartei.ro, iar programele pentru familii cu copii de 2-6 ani se desfăşoară la sfârşit de săptămână, cu programare la dorothea@dedragulartei.ro.

Cele două teme ale programelor sunt: “Pe-un piciorul de-arcul, la un pian jucăuş (1)” şi “Domnul Do şi Domnişoara La (2)”.

1. Fie că sunt acompaniate de flaut, pian sau vioară, jocurile muzicale pentru familii sunt însoțite de muzică valoroasă și accesibilă iar recuzita formată din eșarfe și cercuri colorate ajută la dezinvoltura celor mici sau a părinților acestora. Programul oferă idei de joacă și pentru acasă, pe alte ritmuri dar la fel de spectaculoase.

2. Personajele: Domnul Do și domnișoara La însoțesc vizita în muzeu și ajută la perceperea palatului Cantacuzino drept clădire muzicală în care materialele din care e construită vibrează muzica. Partea de atelier constă în organizarea unei mici orchestre cu ajutorul copiilor care vor fi personaje muzicale.

Programe pentru grădiniţe: 30 lei/copil, iar grupul trebuie să fie de cel puţin 10 copii.
Programe pentru familii: 60 lei/2 membri, 80 lei/3 membri, 90 lei/4 membri. 

Detalii: http://www.dedragulartei.ro/program/proiectul-muza-muzica-muzeu/