[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

activitati pentru copii

ŞtiriThe Motans lanseaza single-ul “Weekend”, feat. Delia

The Motans incep anul cu un nou single alaturi de Delia. Piesa “Weekend” este produsa de catre Alex Cotoi si scrisa de catre Denis Roabes (The Motans).

ŞtiriStrumfii si ravagiile lui Gargamel aduc primavara si veselia pe scena Salii Palatului

Sigur va amintiti desenele animate cu omuletii albastri, ce locuiau in casutele ciupercuta!? Iaca... acum ne-am dat de trei ori peste cap si am pregatit o surpriza de proportii strumfesti pentru cei mici, mici si... pentru cei MARI!

ŞtiriDisney in Concert: Frozen! Promoţie la bilete

In pragul verii si al Zilei Copilului, pe 27 mai, Sala Palatului se va transforma intr-un regat de gheata.

ŞtiriPaula Seling, Florin Ristei, Dalma Kovacs dau viață filmelor Disney la show-ul Magical Music from the Movies”

După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT, ajunge în premieră și în România, într-un turneu național cu reprezentații în 6 orașe.

ŞtiriVacanță la Atelierul de creativitate de la MŢR

Între 1 iulie şi 1 august, copiii între 5 şi 8 ani pot participa la Atelierul de creativitate al Muzeului Naţional al Ţăranului Român, unde timpul înseamnă altceva decât computer, tabletă şi televizor.

Kids CornerVinerea copiilor, la Clubul Ţăranului

Atelierele, seratele de dans şi spectacolele de teatru pentru cei mici sunt programate în fiecare vineri, de la ora 17:30, la Clubul Ţăranului.

OraşElevii din Comana tipăresc la o presă ca a lui Gutenberg

Asociaţia Moara de hârtie desfăşoară proiectul “Tinerii (re)descoperă cultura europeană a tiparului”, proiect finanţat de UE prin programul Tineret în acţiune.

Kids CornerPreselecţie la Teatrul Vienez de Copii

Teatrul Vienez de Copii organizează noi preselecţii, iar înscrierile se fac până pe 30 ianuarie completând formularul disponibil pe teatrulvienezdecopii.ro.

ŞtiriAteliere de creativitate la MŢR

În fiecare miercuri, de la ora 14:00, la Muzeul Ţăranului Român, vor avea loc ateliere de creativitate pentru copiii şi bunicii lor.

ŞtiriPrograme noi în cadrul proiectului Muză. Muzică. Muzeu

Părinţii cu copii cu vârsta între 2 şi 6 ani sunt invitaţi de Asociaţia De dragul artei la Muzeul George Enescu (Calea Victoriei 141), unde vor avea loc programe inedite de muzică şi mişcare.

ŞtiriAtelier de benzi desenate la Galateca

Artistul BD Octav Ungureanu şi Pisica Pătrată organizează un atelier de benzi desenate, pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani.

ŞtiriAtelier de lectură şi teatru pentru copii la Librăria Bastilia

Sâmbătă, 22 decembrie, ora 11:00, la Librăria Bastilia, va avea loc atelierul de lectură şi teatru pentru copii “Cufărul cu poveşti”, susţinut de Daniela Mişcov şi Andreea Bolovan.

ŞtiriFestivalul Poveşti pentru copii şi oameni mari continuă la Biblioteca Naţională

Astăzi, 20 decembrie, la Biblioteca Naţională, vor avea loc spectacole de păpuşi şi de magie, lecturi de poveşti pentru copii şi ateliere de creativitate.

ŞtiriZilele Porţilor Deschise la Casa lui Moş Crăciun, din 20 decembrie

Între 20 şi 23 decembrie, la Bell’Agio Casa (Calea Rahovei 157D, zona Uranus/Piaţa de Flori) se deschis porţile Casei loui Moş Crăciun, o reşedinţă plină de surprize culinare şi artistice, pentru toate vârstele.

ŞtiriFestivalul „Poveşti pentru copii şi oameni mari”, din 17 decembrie

Ministerul Culturii şi Teatrul Naţional de Operetă organizează între 17 şi 21 decembrie Festivalul „Poveşti pentru copii şi oameni mari”, care va avea loc în sediul Bibliotecii Naţionale din Bucureşti.

ŞtiriAteliere de creativitate pentru copiii aflaţi în centrele de plasament din Bucureşti

Teatrul Ion Creangă organizează, în lune decembrie, atelierul de creativitate “Dăruieşte-mi aripi”, pentru copiii din centre de plasament şi instituţii de asistenţă socială din Bucureşti.

Kids CornerAteliere de iarnă la MNAC

Studio Creativ şi Muzeul Naţional de Artă Contemporană organizează în perioada 8-16 decembrie Atelierele de iarnă pentru copii de 6-13 ani.

Kids CornerAteliere de pictură pe sticlă pentru copii de 6-12 ani

Sâmbătă, 1 decembrie şi duminică, 2 decembrie, încep atelierele de iarnă la Kids Culture Club.

ŞtiriminiLibri, târg de carte pentru copii

Singurul târg de carte destinat copiilor, miniLibri, se va desfăşura între 7 şi 9 decembrie în Plaza România.

ŞtiriPeşti exotici din colecţiile Antipa, pe 17 noiembrie

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11:00, are loc o nouă întâlnire din cadrul programului „În spatele uşilor închise”, subiectul prezentării fiind „Peştii exotici din colecţiile Muzeului Antipa”.