[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 28/01/2015
Korn, în august la București

Korn, în august la București

Formația americană de nu metal Korn va susține un concert la Arenele Romane din București, în data de 3 august 2015, evenimentul făcând parte din turneul prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la lansarea album omonim de debut.

Opening acts: DJ Hefe, Implant Pentru Refuz, Coma și Point Blank. 

Cu 11 albume la activ, Korn se clasează printre cele mai apreciate formații ale stilului metal. Cea mai recentă apariție discografică datează din anul 2013, The Paradigm Shift. Acesta se bucură de prezența chitaristului Brian „Head” Welch, membru al trupei până în anul 2003, revenit acum în line-up alături de Jonathan Davis (voce), James "Munky" Shaffer (chitară), Reginald "Fieldy" Arvizu (bas) și Ray Luzier (tobe).

Biletele s-au pus în vânzare la data de 10 februarie, pe Myticket.ro, la prețul de 140 de lei – valabil pentru doar în pre sale, pentru un număr limitat de bilete. Ulterior, acestea vor putea fi achiziționate la prețul de 160 de lei. Pentru cei mai infocați fani există și o categorie specială de bilete: early entry, în număr limitat, ce le va asigura accesul mai devreme în spațiul de eveniment. Acestea costă 200 de lei. În ziua evenimentului, la intrare, biletele rămase disponibile vor putea fi cumpărate la prețul de 180 de lei. Biletele se găsesc şi în reţeaua magazinelor Diverta.

Taguri: