[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 22/12/2014
Godsmack, în premieră la București

Godsmack, în premieră la București

Formația americană Godsmack va susține un concert la 27 iunie 2015, pe scena Arenelor Romane din București, potrivit unui comunicat transmis de Phoenix Entertainment.

Solistul și compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill și toboșarul Shannon Larkin vor interpreta atât piese mai vechi ale formației, cât și de pe cel mai recent album Godsmack, „1000 hp”, lansat în 2014.

Godsmack a reușit performanța de a înregistra și lansa trei albume (Faceless 2003, IV­ 2006 și The Oracle ­2010) care au intrat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200.

O performanță va înregistra și promoterul român care va organiza în aceeași zi două concerte în premieră pentru România - formația Toto cântă la Sala Palatului pe 27 iunie 2015.

Cei care au cumpărat bilete la ambele concerte din aceeași seară beneficiază de transport GRATUIT cu taxi Meridian între Sala Palatului - Arenele Romane și înapoi acasă.

Este pentru a doua oară când se anunță prezența americanilor în concert, în România. În urmă cu doi ani, Godsmack a anulat întreg turneul european din cauza unor probleme de sănătate ale solistului vocal Sully Erna. Trupa trebuia să concerteze la București în cadrul Tuborg Greenfest. 

Biletele pentru concertul Godsmack s-au pus deja în vânzare, în rețeaua Eventim: până la data de 25 ianuarie, la prețul de 125 lei, urmând ca acesta să devină 145 lei, iar în ziua evenimentului 160 de lei.

Taguri: