[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 15/10/2016
CRBL face un mega Bloc Party la Sala Palatului

CRBL face un mega Bloc Party la Sala Palatului

CRBL, concert "Bloc Party", 21 noiembrie 2016, ora 20:00, Sala Palatului. CRBL aduce pentru ultima data pe aceeasi scena trupa SIMPLU in primul concert al artistului care compune rime bine legate, la Sala Palatului.

Bloc Party - un spectacol unic in care muzica si dansul merg mana-n mana si poarta semnatura coregrafica a lui CRBL. Trupa Simplu, prima trupa autentica de breakdance din Romania, va urca pentru ultima oara pe scena, dupa o cariera de 16 ani. Smiley, CRBL, Piticu', Taz, Omu Negru si Francezu' se vor pune in cap intr-un mega-spectacol, la Sala Palatului.  

Peste 25 de dansatori, un decor urban, scenografie inedita, costume special create pentru un spectacol de avengura, proiectii grafice impresionante, invitati speciali ca Ruby, Anda Adam, Cream, Adda, Helen, Anlora, Denise, Geørge, Isaia.

Toti cei care vor cumpara bilet vor primi cadou - primul album CRBL - "Ce avem noi aici?"

Bloc Party-ul va continua cu un afterparty la care vor avea acces toti cei care vor achizitiona un bilet VIP.

Daca iti place dansul si iti place sa muzica, Block Party este locul in care trebuie sa fii, alaturi de CRBL, gasca SIMPLU, un numar impresionant de dansatori si invitati speciali. Nu ai cum sa lipsesti!

Biletele au fost puse in vanzare pe Eventim.ro, dar si in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti, magazinul Muzica si benzinariile OMV.