[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 5/11/2012
Bucureşti Cercetarea Teatrului Ion Creangă se va desfăşura pe durata acestei stagiuni.

Cercetare asupra consumului de teatru pentru copii

Cercetare asupra consumului de teatru pentru copii

Din luna noiembrie a acestui an, pe întreaga perioadă a stagiunii 2012-2013, Teatrul Ion Creangă desfăşoară o cercetare asupra consumului de teatru pentru copii.

Studiul va urmări atât latura cantitativă (prin metoda chestionarului), cât şi cea calitativă (prin interviurile de tip focus-grup organizate cu participarea învăţătorilor şi educatorilor). Iniţiativa aparţine Departamentului de Management Educaţional şi PR al instituţiei, având ca scop furnizarea de informaţii şi recomandări care să conducă la o mai mare afluenţă de public şi la îmbunătăţirea calităţii evenimentelor organizate de teatru.

Cercetarea va avea loc atât la nivelul părinţilor care îşi aduc copiii la activităţile teatrului, cât şi la nivelul şcolilor şi grădiniţelor care participă, în mod organizat, la spectacole.

Chestionarul poate fi completat şi online la adresa: http://www.teatrulioncreanga.ro/content.jsp?page=325&language=1&&survey=4 sau printr-un email la contact@teatrulioncreanga.ro