[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

teatru pentru copii

ŞtiriPRIMELE 300 DE BILETELE CU PRET REDUS PENTRU “SMURFS LIVE ON STAGE” SUNT FOARTE APROAPE DE EPUIZARE

Strumfii si ravagiile lui Gargamel aduc primvara si veselia pe scena Salii Palatului!

ŞtiriDisney in Concert: Frozen! Promoţie la bilete

In pragul verii si al Zilei Copilului, pe 27 mai, Sala Palatului se va transforma intr-un regat de gheata.

Ştiri„Amintiri din copilărie” - festival interactiv pentru întrega familie

Între 13 şi 15 iunie Teatrul Ion Creangă vă invită la prima ediţie a Festivalului interactiv pentru întreaga familie „Amintiri din copilărie”, pentru un sfârşit de săptămână plin la Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi o spectaculoasă Paradă a teatrelor pentru copii.

Kids CornerPreselecţie la Teatrul Vienez de Copii

Teatrul Vienez de Copii organizează noi preselecţii, iar înscrierile se fac până pe 30 ianuarie completând formularul disponibil pe teatrulvienezdecopii.ro.

ŞtiriCercetare asupra consumului de teatru pentru copii

Din luna noiembrie a acestui an, pe întreaga perioadă a stagiunii 2012-2013, Teatrul Ion Creangă desfăşoară o cercetare asupra consumului de teatru pentru copii.

ŞtiriProgramul Teatrului Ion Creangă în perioada 30 octombrie-4 noiembrie

Cărăbuşii, Harap Alb sau Războiul bucatelor sunt câteva dintre spectacolele care vor avea loc în această săptămână la Teatrul Ion Creangă.

ŞtiriCâştigătorii celei de a VIII-a ediţii a festivalului „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”

Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”, organizat de Teatrul Ion Creangă, s-a încheiat, fiind desemnaţi câştigătorii.

TeatreTeatrul Ţăndărică

Teatrul de animaţie Ţăndărică are două săli în Bucureşti. Prima, Sala Lahovari, a fost deschisă din 1985, iar pe scena ei se joacă cel puţin 260 de spectacole. Cea mai recentă sală este reprezentată de Anima Studio, inaugurată în anul 2003. Ea s-a năs