[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/10/2015
Brian May concertează în premieră la Bucureşti

Brian May concertează în premieră la Bucureşti

Compozitorul şi chitaristul Brian May va concerta pentru prima dată la Bucureşti, pe 14 martie, la Sala Palatului, împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile voci de senzaţie de pe Broadway şi West End-ul londonez.

Show-ul de la Bucureşti este inclus din cea de-a doua parte a turneului "One Voice", care cuprinde alte 11 concerte în Europa de Est, cum ar fi Cracovia, Brno, Praga, Bratislava şi Budapesta.

Colaborarea dintre muzicianul britanic Brian May, în vârstă de 68 de ani, şi actriţa şi cântăreaţa britanică Kerry Ellis, de 36 de ani, a început după intalnirea acestora în Londra, la auditiile pentru "We Will Rock You – The Musical".

Brian May a produs albumul artistei "Anthems", care a fost promovat de un prim turneu susţinut împreună în 2011. Acesta a fost urmat de "Born Free Tour" – o serie de show-uri acustice la finalul cărora, în 2013, cei doi au lansat şi un album live cu imagini din primele concerte ale turneului, reunite sub numele "Acoustic by Candlelight".

Piesa "One Voice", cel mai recent proiect al duo-ului, este una specială pentru Brian May. „Această melodie este «artă pentru artă»! Este un material de care sunt extrem de mândru, datorită lui Kerry - a cărei voce este cu adevărat magnifică, dar şi a mesajului foarte clar pe care această piesă îl transmite: ai o voce... vocea ta poate schimba ceva!", spune Brian May.

Alături de nelipsitele piese Queen, concertul de la Bucureşti va mai cuprinde şi interpretari ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles.

Chitaristul trupei Queen a mai vizitat România, fiind prezent în luna mai a anului 1997, la Timişoara, pentru a inaugura The Freedie Mercury Photographic Exhibition.

Biletele pot fi cumpărate de pe 8 octombrie, de pe Eventim.ro, şi din retelele afiliate, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 121,50 lei, 175,50 lei,  247,50 lei, 337,50 lei şi 436,50 lei, fără comisioanele de ticketing. 

Taguri: