[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 28/11/2012

Bookfest de Crăciun, din 15 decembrie

Bookfest de Crăciun, din 15 decembrie

În perioada 15-23 decembrie, la Biblioteca Naţională, are loc prima ediţie a târgului Bookfest de Crăciun.

Mergi?

Vizitatorii pot găsi cele mai bune cărţi la cele mai bune preţuri, dar şi alte idei de cadouri pentru Crăciun, se pot întâlni cu personalităţi culturale ale momentului sau viziona filme de artă gratuit. Intrarea este gratuită.

Organizat de Asociaţia Editorilor din România în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Bookfest de Crăciun este primul eveniment cultural de amploare găzduit de noul sediu al Bibliotecii Naţionale.

„Mă bucur că ne putem întâlni în premieră la prima ediţie Bookfest de Crăciun în această clădire a Bibliotecii Naţionale, pe care am aşteptat-o atâţia ani. Ştiu că şi publicul se va bucura de un astfel de eveniment, mai ales că vedem locul fruntaţ pe care cărţile îl ocupă în lista cu posibile cadouri de Crăciun”, a spus Grigore Arsene, preţedintele Asociaţiei Editorilor din România.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România, iar în acest an a avut loc a opta ediţie. Aproximativ 90.000 de vizitatori au participat la evenimentul care a avut loc între 30 mai şi 3 iunie.