[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/10/2016
Bere Gratis, colaborare inedita cu maestrul Gheorghe Zamfir & Shift -

Bere Gratis, colaborare inedita cu maestrul Gheorghe Zamfir & Shift - "Frate"

Formatia Bere Gratis se pregateste de lansarea unui nou single, "Frate", extras de pe urmatorul album, "Tonomatul de vise", o colaborare inedita cu maestrul Gheorghe Zamfir & Shift, pentru care au filmat si un videoclip, zilele trecute.

Colaborarea cu Gheorghe Zamfir vine dupa numeroase evenimente si concerte pe care Bere Gratis si maestrul le-au avut impreuna, insa marcheaza un moment rar, in care acesta lanseaza o piesa in colaborare. Single-ul "Frate" este si prima colaborare dintre Shift si Bere Gratis.

Videoclipul piesei "Frate" este regizat de catre Mihai Georgescu (solistul Bere Gratis) si a fost filmat pe parcursul a doua zile, in Bucuresti si la Muzeul Golesti. Artistii urmeaza sa lanseze videoclipul in cateva zile, inaintea concertului aniversar "18 ani, Frate", pe care Bere Gratis il pregateste pentru 27 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului. 

Vino sa vezi “Ce n-a vazut Parisul” alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata, iar tu le vei ura “La multi ani”, si acum, la doar 18 ani.

Biletele au fost puse in vanzare la Sala Palatului, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etaj 2, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile Eurolines si TUI Travel Center, Magazinele Diverta si online prin ticketnet.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro, iabilet.ro si bilet.ro. 
Parteneri media: Magic Fm, Romania TV, InfoMusic, ziarulring.ro, iconcert.ro, urban.ro, Tonica, BestMusic, eva.ro si Gazeta Sporturilor.