[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 29/09/2016

Bere Gratis a pregătit o surpriză pentru noul single - "Frate"

Bere Gratis a pregătit o surpriză pentru noul single -

Zilele trecute, baietii de la Bere Gratis au filmat in Bucuresti videoclipul piesei "Frate", alaturi de Shift.

Pe langa Bere Gratis & Shift, single-ul "Frate", care se va regasi pe urmatorul album al formatiei, mai inseamna colaborarea cu un artist roman de talie internationala, despre care vom afla mai multe zilele urmatoare, recunoscut pentru aptitudinile muzicale extraordinare si interpretarile de exceptie. "Frate" marcheaza un moment rar in care acesta lanseaza o piesa in colaborare cu alti artisti. 

Videoclipul piesei "Frate" va fi lansat in cateva zile, inaintea concertului aniversar "18 ani, Frate", pe care Bere Gratis il pregateste pentru 27 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului. 

Vino sa vezi “Ce n-a vazut Parisul” alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata, iar tu le vei ura “La multi ani”, si acum, la doar 18 ani.

Biletele au fost puse in vanzare la Sala Palatului, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etaj 2, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile Eurolines si TUI Travel Center, Magazinele Diverta si online prin ticketnet.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro, iabilet.ro si bilet.ro. 
Parteneri media: Magic Fm, Romania TV, InfoMusic, ziarulring.ro, iconcert.ro, urban.ro, Tonica, BestMusic, eva.ro si Gazeta Sporturilor.