[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/12/2015
Ara Malikian, în concert a Bucureşti, pe 26 mai

Ara Malikian, în concert a Bucureşti, pe 26 mai

Violonistul libanez de origine armeană Ara Malikian va concerta la Sala Radio din Bucureşti, pe 26 mai, de la ora 20.00, unde îşi va prezenta cel mai recent album, ”15”.

Cu 29 de materiale de studio la activ şi semnatar al nouă soundtrack-uri, între care pentru "Vorbește cu ea/ Hable Con Ella" şi "Proasta creştere/ La Mala Educación", de Pedro Almodóvar, violonistul Ara Malikian este celebru pentru viziunea personală pe care o dă unor teme consacrate.

Muzicianul în vrstă de 47 de ani interpretează, între altele, opere semnate Johann Sebastian Bach, Bjork, Radiohead şi "Ciocârlia" lui Angheluş Dinicu.

De-a lungul carierei, a fost distins cu numeroase premii, ca "Felix Mendelssohn" (1987, Germania), "Pablo Sarasate" (1995, Spania), "Niccolo Paganini" (Italia) și International Artists Guild (SUA), şi a primit o nominalizare la Latin Grammy Awards, în 2015, la categoria Best long duration Music Video.

Alături de Malikian, pe scena de la Bucureşti vor urca prim-violonistul Orchestrei Simfonice din Madrid, Jorge Guillén, care cântă la o vioară Mathias Thir din 1776, violonistul Humberto Armas din Venezuela, profesor de muzică de cameră la Conservatorul Aragon, percuţionistul Nantha Kumar, din Singapore, percuţionistul Hector El Turco, basista Tania Abad şi multi-premiatul violoncelist David Barona Oliver.

Bilete costă 115 lei, 145 de lei şi 175 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online, de pe eventim.ro.

Taguri: