[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 10/10/2016
”Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” vor concerta alături de ”Tides From Nebula”, la Bucureşti

”Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut” vor concerta alături de ”Tides From Nebula”, la Bucureşti

Tides From Nebula revin sambata, 22 Octombrie, la Bucuresti pentru a sustine un show iesit din comun!

Polonezii aduc cu ei piesele de pe noul lor material, "SAFEHAVEN", un album complex de denota stilul unic si atipic post rock pentru care Tides From Nebula sunt renumiti. In deschidere vot canta "Am Fost La Munte Si Mi-a Placut"

Am Fost La Munte Si Mi-a Placut este un proiect nou aparut in scena muzicala underground bucuresteana. Pe 20 februarie, proiectul a lansat EP-ul sau de debut, numit „Susurul raurilor care curg in jos, sau in sus, depinde cum te uiti”, pe bandcamp. Acesta se poate asculta mai jos:

Albumul este incadrat intr-un stil auto-intitulat de catre fondatorul proiectului, anume „rock postbelic” - o combinatie dubioasa de post-rock, jazz si rock alternativ.

Albumul contine 6 piese. A fost inregistrat/mixat de Vlad Enescu, si masterizat de Robert Cotoros (Hteththemeth). Am Fost La Munte Si Mi-a Placut se afirma prin prezenta comica si dezinvolta de care da dovada pe retelele de socializare.

Facebook: https://www.facebook.com/aflmsmp/

 Pentru acest eveniment a fost pus in vanzare un numar limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.roin format electronic si in format fizic in cele 1700 de puncte din reteaua iaBilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, in cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si Hard Rock Cafe. 

 Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

 

Biletele sunt disponibile la pretul de 45 de Lei, urmand ca acestea sa coste 50 de Lei, respectiv 55 de Lei in ziua concertului la intrare.

 

Un eveniment marca METALHEAD