[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 4/04/2012

Muzeul Pompierilor, deschis miercuri pentru elevi și profesori

Muzeul Pompierilor, deschis miercuri pentru elevi și profesori

Elevii atrași de activitatea pompierilor bucureșteni sunt așteptați să viziteze Muzeul Național al Pompierilor (Foișorul de Foc), Facultatea de Pompieri, dar și unități ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Municipiului București.

Toate acestea în cadrul programului „Școala altfel”, derulat de Ministerul Educației și Ministerul Administrației și Internelor, potrivit Agerpres.

Politiștii, jandarmii, pompierii, luptătorii din trupele speciale de intervenție, aviatorii, criminaliștii și anchetatorii anti-drog le vor arăta elevilor aspecte practice din activitatea lor.
Lucrătorii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române îi invită pe elevi în vizită la Detașamentul de Cavalerie al Jandarmeriei Romane „Felix Țopescu”, iar jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș” vor prezenta un exercițiu demonstrativ.

De asemenea, polițiștii de frontieră le vor arăta elevilor cum se efectuează controlul persoanelor și al bunurilor în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Copiii care vor sa afle mai multe lucruri despre autoturisme, pot asista la prezentarile pe care le vor face, la sediul propriu, angajații Direcției Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor. Și Agenția Națională Antidrog va prezenta riscurile consumului de stupefiante în cadrul unor prezentari ce vor avea loc în diverse puncte, la nivel național.