[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 15/10/2012
A început Bienala Naţională de Arhitectură Bucureşti 2012
Bucureşti Bienala va avea loc între 15 octombrie şi 15 noiembrie.

A început Bienala Naţională de Arhitectură Bucureşti 2012

Astăzi a debutat Bienala Naţională de Arhitectură Bucureşti 2012 (BNAB), găzduită de Muzeul Naţional de Istorie a României (Calea Victoriei 12).

Denumită anterior Bienala de Arhitectură Bucureşti (BAB), este cel mai important eveniment profesional al breslei arhitecţilor, fiind organizat neîntrerupt din 1994. 

Senatul Uniunii Arhitecţilor din România a decis s-o denumească Bienala Naţională de Arhitectură Bucureşti datorită reprezentării terioriale extinse an de an.

Breasla a sărbătorit pe 26 februarie 2011 120 de ani de la înfiinţarea Societăţii Arhitecţilor România, iar astăzi sărbătoreşte 120 de ani de la înfiinţarea învăţământului superior de arhitectură prin Şcoala Naţională de Arhitectură.

Pe durata Bienalei 2012 vor avea loc seminarii tematice cu scopul de a prezenta arhitecţilor şi tuturor profesioniştilor noutăţile în materie de produse cu impact în domeniul construcţiilor civile şi industriale.

Seminariile vor avea loc la MNIR, între 15 octombrie şi 15 noiembrie. 

Taguri: