[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/06/2012

Terase de Bucureşti

Terase de Bucureşti

Baraka, La Copac, Roberto’s on La Strada, Lente & Cafea şi Luna Bar sunt câteva dintre terasele recomandate de BeWhere! pentru această vară.

Baraka 

Sper ca vara asta, cu arşiţa ei nesuferită (pentru unii), să se lăţească şi peste meleagurile astea mult prea spălate de ploile cicălitoare ale lunii trecute.
Nu de alta, dar e muuult mai bine să stau cu un pahar de vodcă, sau cu un cocktail, alcoolic ori non, în faţă, la umbra binefăcătoare a terasei din Herăstrău şi să privesc la tumbele junilor pe role, pe biclă, pe skate, pe... orice. (Citeşte mai departe)

Roberto’s on La StradaRoberto’s on La Strada

Terasa hotelului Athénée Palace Hilton este unul dintre locurile unde plăcerea este garantată totdeauna. Fie că vă feriţi de soarele dogoritor, fie că vă răsfăţaţi cu o cină deosebită, nu veţi regreta alegerea făcută.

Tot ce era în meniu mă atrăgea, dar, finalmente, am ales, pentru început, supa pescarului (38 lei) şi un întăritor, Amaro Lucano (15 lei)... (Citeşte mai departe)

Lente & CafeaLente & Cafea

Într-o casă cu alură de fortăreață, construită la 1955, cu o bucătărie adăugată prin 1980 și cu o curte generoasă, s-a deschis în februarie a doua cafenea Lente.

Locul e departe de zarva orașului, în spatele Bisericii Armenești. Dacă vă prinde ploaia, nu aveți decât să vă desfătați înăuntru cu delicii din bucătăria internațională, într-un spațiu decorat în colaje de obiecte și fotografie pe lemn, realizate de cei de la Wood Be Nice. (Citeşte mai departe)

La CopacLa Copac

Este, poate, unul dintre cele mai cunoscute locante cu terasă în curte. Are ceva vechime în peisajul cârciumilor de la noi și se autointitulează „o cârciumă de jupâni”.

Are și un copac vechi (un dud, mai precis), atât de vechi și rămuros, încât curții nu-i mai trebuie altă umbră. Situat aproape de centru, dar nu în calea puhoiului de pe Magheru, ... (Citeşte mai departe)

Luna BarLuna Bar

De fapt sunt trei – Luna Bar, Sky Terrace şi Restaurantul Sole. Toate trei la etajul 15 al clădirii Crystal Tower.

Aviz amatorilor, dacă aveţi rău de înălţime, poate că ar fi bine să nu priviţi pe geamul liftului panoramic la urcare şi, în niciun caz, la coborâre. Dacă nu aveţi astfel de probleme, am auzit că priveliştea este superbă. (Citeşte mai departe)