[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Cristiana Gavrilă publicat la: 6/07/2012
Tea corner: Joie de vivre

Tea corner: Joie de vivre

Este locul perfect pentru întâlniri prelungite cu prietenii, cu seri liniştite la un pahar sau un ceai de vorbă. Depinde ce preferaţi.

Dar este clar că, dacă vreţi să fugiţi de agitaţia teraselor, de muzica deranjantă, care face oamenii să se întâlnească fără a se auzi unul pe celălalt, şi să vă simţiţi ca la voi în grădină sau, pur şi simplu, ca acasă, Joie de vivre poate fi alegerea potrivită. Este bine de ştiut, pentru amatorii de dulciuri, că aici se pot răsfăţa din plin. Prietena mea, care cunoştea locul mai bine, m-a anunţat de la început că nu mai ţine regim. Eu am renunţat mai târziu, doar după ce am văzut cum arată creamy cheese cake (12 lei). Şi nici acum nu regret că mi-am abandonat regimul.

 

Mai puteţi încerca şi Chocolate Mouse sau Apple in a Raincoat, eu încă am rămas cu gândul la ele. Trebuie spus obligatoriu că la Joie de vivre totul este făcut în casă. Dacă nu sunteţi aşa de „uşuratice” ca noi în privinţa dulciurilor, vă puteţi opri la salate (între 8-19 lei) sau la supele absolut fantastice. Recomandăm oriental broccoli&tofu soup (12 lei). Şi, indiferent ce preferinţe aveţi, nu ocoliţi sub nicio formă băutura de suflet a locului: ceaiul – un adevărat paradis al plantelor, la un preţ accesibil. Mottoul locului este inspirat de Kenneth Grahame şi descrie foarte bine atmosfera de la Joie de vivre:  „un ceai şi o prăjitură pot face lumea mai bună”. Vă poftim să încercaţi! 

 

Joie de vivre, N. Paulescu 61, 021.410.94.01; office@ceainaria-joiedevivre.ro